2019-05-23 09:16:25• hírek • Bede Emőke

Csütörtök estétől lezárják a városközpont utcáit

Már csak néhány nap van hátra a város legnagyobb szabadtéri ünnepéig, a Szatmárnémeti Városnapokig. Épp ezért érdemes időben tájékozódni arról, hol és mikor lehet útlezárásokra számítani a város központjában, illetve miként módosul a Transurban Rt. autóbuszainak menetrendje és útvonala.

A rendezvény alatt a városközpont több utcája is le lesz zárva csütörtök (május 23.) este 19 óra és hétfő (május 27.) reggel 7 óra között – adta hírül a polgármesteri hivatal. Nem közlekedhetnek az autósok a Szabadság tér körforgalmában (Piaţa Libertăţii), az Eötvös (Al. I. Cuza) utca Pázmány Péter (Eminescu) utcáig tartó szakaszán, a Széchenyi (1. Decembrie 1989) utcában a Dózsa György (Gh. Doja) utca sarkáig, a Farkas Antal (Pastravului) utcában a Tompa utcáig, és a Várdomb (Decebal) utcában a Somesul üzletház parkolójáig.


Emiatt változik majd a Transurban járatainak a menetrendje, illetve több esetben az útvonalak is megváltoznak erre a néhány napra. Az autóbuszokat érintő változásokról ide kattintva lehet tájékozódni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: